Hakan KAYA

           Hakan KAYA - Mülakat Fotosu 25.08.1979 Bursa doğumlu Hakan KAYA, 2003 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Yapı Denetim sektöründe ve TOKİ şantiyelerinde ki çalışmalarından sonra 2006 yılında göreve başladığı Mustafakemalpaşa Belediyesinde Su-Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü sonrasında 2014 yılından itibaren Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ  Karacabey Şube Müdürlüğü görevini sürdürmektedir.

             Tofaş SK ve DSİ Nilüferspor ‘da altyapılarda,Gümüşhane Telekom’da Bölgesel Basketbol Liginde Basketbol oynamış olup,Bursa Gündem Gazetesi ve gündem16.com ‘da bir dönem ülke ve kent gündemine dair konularda köşe yazarlığı yapmıştır.

     Göçmen Türkleri Dernekleri Federasyonunda Genel Sekreterliği ve Gündeme taşıdığı “TRT Balkan Televizyonu Kurulsun, Merkezi Bursa Olsun”fikri ile platform çalışmalarında yer almış olup Platformun Proje Koordinatörlüğünü yürütmüştür .

BAU-  Hükümet ve Liderlik Okulu “Siyaset Okulu Bursa” programını ve Türkiye Belediyeler Birliği Bursu ile Bahçeşehir Üniversitesi “Kentsel Sistemler ve Ulaştırma Yönetimi”  Tezli Yüksek Lisans Programını başarı ile  bitirmiştir.

Üyesi Olunan Dernek ve Kuruluşlar

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi

Bursaspor Kulübü Genel Kurul Üyesi

Bursa Felsefe Kulübü

Görükle Spor Kulübü

HAKKIMDA” için bir yorum

Yorum bırakın